Drink jij leidingwater of heb je liever bronwater uit een fles. Het is een overweging die iedereen natuurlijk zelf maakt. We bestaan voor een groot deel uit water, mannen voor ca. 65% en vrouwen voor ca. 50%. Ook bestaat ons vocht wat we drinken uit ca. 1,5-2 liter water per dag. Daarom vinden wij de kwaliteit van water heel belangrijk en hebben wij gekozen voor gezuiverd water uit de kraan i.p.v. leidingwater. Voorheen was het bronwater uit een flesje, omdat de kwaliteit en de smaak van leidingwater ons tegen stond.  

Zuivering methode

Inmiddels wordt ons  leidingwater uit de kraan gezuiverd op basis van de omgekeerde osmose methode, wat gelijk staat aan de Spa Blauw kwaliteit. Wat zijn de voordelen van gezuiverd leiding water, we noemen ze: 

- Gezond, lekker en duurzaam stromend zuiver water uit je eigen bron.

- Compacte apparatuur, neemt weinig ruimte in.

- Voorraadtank met ruim 5 liter zuiver water

- Snelle productie van zuiver water

- Milieu vriendelijk, maakt (plastic) flessen overbodig en scheelt gesjouw met flessen.

- Duurzaam en kostenbesparend (behoud van o.a. waterkokers, koffie-espresso-apparatuur) ivm geen kalk aanslag

- Standaard uitgevoerd met luxe roestvrijstalen design tapkraan

Investering

- Aanschaf Zuiver Waterkraan incl. tank en kraan € 295,=

- Installatiekosten € 95,=

- Jaarlijks All-in onderhoud (na 1 jaar) € 95,= 

Met een gezin van 4 personen, haal je je investering (in vergelijking tot flessen bronwater drinken) binnen een jaar eruit.

De hiernaast vermelde foto's laten de waterkwaliteit zien d.m.v. thee zetten. Wij hebben thuis de proef op de som gedaan (zie middelste foto): we gebruikten dezelfde thee gedurende 24 uur in een kopje gezuiverd leiding water en ongezuiverd leidingwater. Het verschil is overduidelijk, het kopje licht gekleurde thee is met gezuiverd leidingwater gemaakt, de donkere thee (met veel aanslag) met ongezuiverd leiding water.

Wij adviseren: "Drink zuiver water uit de kraan om gezond door het leven te gaan".

Voor meer info klik hier


Emerald Vitaal, 2018. Bezoek ons op Instagram | Facebook | Twitter | Google+