Bij Emerald Vitaal is het ook mogelijk om workshops te volgen. Tijdens de workshopavonden leer je over gezonde voeding, gaan we praktisch aan de gang, worden er proeverijtjes gehouden en ontvang je na afloop een naslagwerk met tips&tricks en recepten. Soms doen we ook een challenge. Ook als idee voor een bedrijfsuitje? Neem dan contact op voor een specifieke datum. 

Programma

Workshop Vitaal Leven:

woensdag 3 april 2019, 19:30-21:30, locatie Emerald Vitaal, Witmolen 163, Delfgauw

Workshop Plantaardig Eten:

woensdag 17 april 2019, 19:30-21:30, locatie Emerald Vitaal, Witmolen 163, Delfgauw

 

Beschrijving workshop Plantaardig Eten

Zou jij graag minder of geen vlees willen eten en wil je meer weten over vleesvervangers, plantaardige eiwitten en te behalen vitaminen en mineralen, kom dan naar mijn workshop Plantaardig Eten. Ik ga je informatie geven hoe belangrijk het is minder of geen vlees te eten, voor je eigen gezondheid, voor het milieu en voor het dierenwelzijn. We gaan een kennisquiz doen en ook praktisch aan de slag met het maken van een sladressing met verse kruiden. Daarbij leg ik je uit wat de (geneeskrachtige) werking van de kruiden is. Tussendoor is er gelegenheid tot het proeven van plantaardige gerechtjes en schenk ik koffie en thee. Aan het einde van de avond is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De kosten bedragen per persoon € 35,= De avond gaat door bij min. 8 personen. Inschrijven is mogelijk via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na inschrijving ontvang je een bevestiging incl. een betalingsverzoek. 

 

Beschrijving workshop Vitaal Leven

Zou jij graag willen weten wat een gezonde leefstijl exact inhoudt, kom dan naar mijn workshop Vitaal Leven. Ik geef je informatie over de voedingsrichtlijnen van de Gezondheidsraad en over het organiseren van een eetdagboek, waardoor je je zelf kunt sturen. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht of je voldoende groente en fruit eet (een van de belangrijkste pijlers van de richtlijnen). Voor deze workshop dien je een laptop of ipad mee te nemen. Verder leg ik uit hoe belangrijk beweging is en wat er eenvoudig mogelijk is hier meer mee bezig te zijn. Die avond ontvang je ook foldermateriaal over etiketten lezen, en o.a. de kruidenwijzer met allerlei kruidentips bij verschillende gerechtjes. Tussendoor is er gelegenheid plantaardige gerechtjes te proeven en schenk ik koffie en thee. Aan het einde van de avond wordt er nog informatie gegeven over massage en floating als ontspanningsmethodes en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. De kosten bedragen per persoon € 35,=. De avond gaat door bij min. 8 personen. Inschrijven is mogelijk via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  Na inschrijving ontvang je een bevestiging incl. betalingsverzoek.  


Emerald Vitaal, 2018. Bezoek ons op Instagram | Facebook | Twitter | Google+