Bij Emerald Vitaal is het ook mogelijk om workshops en proeverijen te volgen. Tijdens de workshops leer je over gezonde voeding, worden er proeverijtjes gehouden en ontvang je na afloop de recepten. Idee voor een bedrijfsuitje? Ook mogelijk op locatie. Schrijf je in voor een workshop, proeverij of High Tea via ons e-mail adres, bellen mag uiteraard ook.

Programma 

Workshop Vitaal Leven

dinsdag 14 mei 2019, 19:30-21:30 (Er zijn nog plaatsen vrij) 

 

Proeverij Gezonde Leefstijl 

zondag 19 mei 2019, 15:00 - 16:30

 

Workshop Koken met Kennis en Smaak

zondag 26 mei 2019, 14:00 - 17:00

 

Healthy High Tea

zondag 30 juni 2019, 15:00-16:30

Locatie workshops, proeverij en High Tea: Emerald Vitaal, Witmolen 163, Delfgauw

 

Beschrijving workshop Vitaal Leven

Zou jij graag willen weten wat een gezonde leefstijl exact inhoudt, kom dan naar mijn workshop Vitaal Leven. Ik geef je informatie over de voedingsrichtlijnen van de Gezondheidsraad en over het organiseren van een eetdagboek, waardoor je je zelf kunt sturen. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht of je voldoende groente en fruit eet (een van de belangrijkste pijlers van de richtlijnen). Voor deze workshop dien je een laptop of ipad mee te nemen. Verder leg ik uit hoe belangrijk beweging is en wat er eenvoudig mogelijk is hier meer mee bezig te zijn. Die avond ontvang je ook foldermateriaal over etiketten lezen, en o.a. de kruidenwijzer met allerlei kruidentips bij verschillende gerechtjes. Tussendoor is er gelegenheid plantaardige gerechtjes te proeven en schenk ik koffie en thee. Aan het einde van de avond wordt er desgewenst informatie gegeven over massage en floating als ontspanningsmethodes en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. De kosten bedragen per persoon € 35,=. De avond gaat door bij min. 8 personen. Inschrijven is mogelijk via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  Na inschrijving ontvang je een bevestiging incl. betalingsverzoek.  

 

Beschrijving Proeverij Gezonde Leefstijl 

Wil je inspiratie op doen voor een gezonde leefstijl, kom dan naar onze proeverij. We serveren gezonde en lekkere hapjes en geven voedingstips. Na afloop sturen we je de recepten toe. Ook mogelijk te houden op locatie. De kosten bedragen € 12,50 per persoon. Inschrijven is mogelijk via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Na inschrijving ontvang je een bevestiging incl. betalingsverzoek. 

 

Beschrijving Workshop Koken met Kennis en Smaak

Wij zijn geïnspireerd geraakt door het volgen van een gezonde leefstijl, We zijn ons vitaler gaan voelen op fysiek en mentaal niveau, een gezond voedingspatroon heeft daar veel invloed op gehad. Deze inspiratie willen wij graag doorgeven. Vind je het leuk om lekker en gezond met smaak te leren koken en ook bewust te worden wat het voor je doet, kom dan naar onze workshop Koken met Kennis en Smaak.

Inhoud workshop

Heb jij behoefte aan extra inspiratie voor keuze van gezonde en lekkere voeding en wil je leren hoe je gezond eten op smaak brengt, wat je gezin ook lekker vindt. Of zou je geïnspireerd willen worden door nieuwe manieren van bedenken van gezonde lekkere recepten en wil je ook graag  weten hoe voeding bijdraagt aan je fitheid. Deze workshop kan jou verder brengen op deze gebieden! 

Aan de slag

We maken 3 gerechten. O.a. gaan we aan de slag met het maken van een saus, waarbij je kruiden, groenten, volume en vocht passend maakt, waardoor de juiste smaakbeleving ontstaat. Ook maken we een gezonde lekkere taart, waarbij je leert hoe een goede structuur (bodem en topping) werkt en hoe het eruit komt te zien. Tenslotte laten we zien hoe je voor meerdere dagen een gemakkelijk ontbijtje maakt met heerlijke sinaasappelgranola. 

Extra: We leggen uit welke voedingsstoffen effect hebben op je gezondheid, zodat je bewust wordt wat het voor je doet. 

Tijdens deze middag schenken we koffie en thee en is er uiteraard gelegenheid om te proeven. 

Prijs: € 55,= p/p. Je kunt de zelfgemaakte gerechtjes meenemen naar huis. Inschrijven is mogelijk via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  Na inschrijving ontvang je een bevestiging incl. betalingsverzoek.  

 

Beschrijving Healthy High Tea

Zin in een gezellig (en leerzaam) middagje uit? Wij serveren gezonde taartjes, muffins en andere heerlijke snacks (uiteraard zonder geraffineerde suikers) Alle gerechtjes zijn home made. Daarbij schenken we verse kruiden thee en geeft Judith gezondheidstips. Extraatje: het theewater is gefilterd, waardoor het water zeer zuiver is en de thee extra smaakvol. Inschrijven is mogelijk via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  Na inschrijving ontvang je een bevestiging incl. betalingsverzoek. Prijs: € 29,50 p/p. 

 

 


Emerald Vitaal, 2018. Bezoek ons op Instagram | Facebook | Twitter | Google+