Veel mensen kampen met overgewicht (inmiddels al meer dan 50% van de bevolking in Nederland), wat grote nadelige gevolgen heeft op het gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid. Daarom is het zo ontzettend belangrijk om een gezonde leefstijl te leren. Een gezonde leefstijl waarbij ik je kan begeleiden gezond(er) te leren eten, waarbij ik samen met jou op zoek ga naar welk eten je lekker vindt. Dat laatste is erg belangrijk, omdat eten natuurlijk ook gezellig en plezierig dient te zijn. 

Individuele leefstijlbegeleiding 

Als Voedingsdeskundige en Gewichtsconsulente begeleid ik je graag naar een Gezond Gewicht. Er zijn verschillende trajecten mogelijk: alleen voedings- en beweegadvies of complete leefstijlbegeleiding (voeding, bewegen en ontspannen). Stress is vaak een grote boosdoener bij over-en ondergewicht en is dus erg belangrijk om aan te gaan pakken. 

In alle trajecten die ik aanbied, starten we met een (telefonische) gratis kennismakingsgesprek, waarin ik uitleg hoe ik werk. Indien de begeleiding je aanspreekt en je aan de slag wilt, volgt er een intakegesprek (ca. 60 min.) en daarna vervolg afspraken van ca. 30 minuten, welke om de 14 dagen plaatsvinden.Tijdens de gesprekken ga ik met jou kijken hoe een nieuwe leefstijl in te passen is in je huidige leefpatroon zodat het praktisch haalbaar is. Desgewenst laat ik je gezonde lekkere gerechtjes proeven waarmee ik jou wil inspireren.Tenslotte kijk ik ook naar jouw stress- en beweegniveau en geef ik daarop advies. Zo komen we tot een effectieve leefstijlverandering, waarbij jij je vitaler gaat voelen (het afvallen gaat vanzelf) en meer uit het leven kan gaan halen! 

Kijk voor de kosten onder tarieven.

 

Groeps leefstijlbegeleiding

Je kunt ook leefstijlbegeleiding volgen in een groep. Hierin worden bovenstaande aspecten globaal meegenomen. We houden eerst een telefonisch intakegesprek van ca. 30-35 minuten. Wat kun je verder verwachten:

√ Eens per maand 1,5 uur leefstijl begeleiding in een groep van 4 personen

√ Uitleg basisprincipes gezonde leefstijl

√ Geschikt voor mensen die willen afvallen en/of een gezonde leefstijl willen leren 

√ Maandelijks wegen (gewicht, spiermassa, vetmassa, viscraal vet) en buikomvang meten

√ Elkaar motiveren

√ Zelfsturing d.m.v. zelf beoordeling eetdagboek (leertraject)

√ Tijd voor vragen en opmerkingen

√ Proeverij gezonde hapjes 

√ Prijstechnisch gunstig  

Kijk voor de kosten onder tarieven. 

 


Emerald Vitaal, 2018. Bezoek ons op Instagram | Facebook | Twitter | Google+