Dubbel effect

Zoals bekend zijn massage en floaten bedoeld als ontspanningsmethodes. Even heerlijk bijkomen van alles wat je de afgelopen tijd zo in beslag heeft genomen. Je ontspant, komt tot rust, herstelt en herkrijgt nieuwe energie, je kunt er weer tegen aan. En als je regelmatig een afspraak maakt, pleeg je goed “onderhoud”. Voor een aantal mensen werkt het zo.

Bij sommige mensen is door omstandigheden de balans verder te zoeken, we krijgen cliĆ«nten die chronisch vermoeid zijn, burnt- out klachten hebben, mensen met gewrichtsklachten, chronische pijnen enz. Dan is een float of massage afspraak niet voldoende en zouden meerdere afspraken hen verder kunnen helpen. Voor een maximale “nawerking” naderhand is het van belang dat ze na de afspraak bij ons niet direct in de startblokken stappen, het zou goed zijn als ze die dag niets meer plannen.

Maar floaten en massage doet meer. Door ontspanning komen schadelijke afvalstoffen (o.a. in voeding, cosmetica, medicijnen, milieu verontreining etc.) die door stress vast blijven zitten, eerder los, waarna ze sneller kunnen worden afgevoerd. We helpen ons lichaam hiermee onze weerstand te verbeteren en ziekten te voorkomen. Floaten en Massage zijn daarmee een grote steun in het zelfhelend vermogen van het lichaam en daarom met recht te noemen: GEZOND – GENIETEN!