Diensten

Emerald vitaal biedt jou de volgende diensten aan:

Massages | Floatsessies | Voedings-en Leefstijladviezen | Vitale gerechtjes

Massages

Marco Bukman, gediplomeerd Masseur geeft klassieke, energetische massages in zijn praktijk aan huis. Daarnaast geeft hij stoelmassages zowel op locatie als in zijn praktijk. Er zijn verschillende mogelijkheden, ook combinaties met floaten. Klik hier voor meer info over massages.

Floaten

Floaten is het gewichtsvrij en prikkelvrij drijven op zout water in een speciaal hiervoor ontworpen cabine.De cabine is gevuld met ca. 800 liter water waarin ca. 500 kg Epsom bitterzout opgelost is. Het water alsmede de omgeving wordt verwarmd naar 35,5 gr. celsius. De floatcabine is voorzien van waterfilters, verwarmingselementen en een thermostaat. In de cabine van glasfiber heeft de floater zelf het beheer over licht, muziek en de intercom en kunnen prikkels van buitenaf (geluid, temperatuurverschil, visuele stimulatie en zwaartekracht) naar eigen wens uitgesloten worden. Een floatsessie duurt 60 of 90 minuten. Klik hier voor meer info over floaten. 

Voedings- en Leefstijladvies

Judith Bukman, gediplomeerd Gewichtsconsulente en Voedingsdeskundige geeft voedings-en leefstijladviezen. Zij begeleidt je graag naar een Gezond Gewicht. Ook begeleidt zij mensen die hun leefstijl willen verbeteren. Klik hier voor meer info over Gezond Gewicht en hier voor meer info over Gezond Leven.

Menukaart 

Heb je een druk leven en niet altijd tijd en zin om (lang) in de keuken te staan, terwijl je toch graag een gezonde maaltijd op tafel wilt, of wil je graag werken aan een gezonde leefstijl, maar vind je het soms lastig, wij maken wekelijks verse vitale gerechtjes, zoals curry’s, granola, soepen, energiereepjes, gezonde taartjes etc. Klik op de menukaart voor meer info.