Over ons

Per 01-11-18 werken wij onder de naam Emerald Vitaal, praktijk voor massages, floatsessies en voedings-en leefstijladviezen.   

Sinds 2008 hebben wij een massagepraktijk aan huis en is deze na een grote verbouwing in 2013 vernieuwd en uitgebreid met floaten en inmiddels in 2018 met voedings- en leefstijladviezen.  

Marco Bukman

Mijn naam is Marco Bukman, ik ben gediplomeerd masseur sinds 2007. Mijn opleiding tot masseur heb ik gedaan bij de Holos academie in Utrecht. Daarnaast heb ik bij Touch Pro in Rotterdam de opleiding tot stoelmasseur gevolgd. Mijn praktijk is aan huis, desgewenst kan ik ook bij u thuis of op locatie massage behandelingen geven. Samen met mijn echtgenote Judith organiseer ik onze praktijk. 

Ik vind het belangrijk dat mensen zich vertrouwd en op hun gemak voelen. Dit persoonlijke is wat ik in de praktijk uitdraag. Ik ga voor gastvrijheid, warmte, integriteit, respect, vertrouwen, kwaliteit en een luisterend oor. Het geeft mij veel voldoening wanneer cli├źnten met een tevreden en ontspannen gevoel de praktijk verlaten. 

Judith Bukman

Mijn naam is Judith Bukman, ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en Voedingsdeskundige. Ik begeleid mensen persoonlijk, in groepssessies en geef daarnaast workshops. Ik heb enorm veel geleerd over wat een gezonde leefstijl inhoudt en welke positieve effecten te behalen zijn. Het is inmiddels mijn passie geworden. Het is mooi om te zien dat mensen veranderen, zich vitaler gaan voelen en daardoor meer uit het leven kunnen halen. Dat ik daar een bijdrage aan mag leveren is geweldig! Het mooie van de samenwerking met Marco is dat ontspanning veel invloed heeft op de gezondheid en gewichtsverlies, waardoor er eerder resultaat wordt bereikt. 


Wij zijn u graag van dienst.
Marco en Judith Bukman