Goed voelen

In de hectiek van alle dag lopen mensen soms vast. Drukke baan, gezin en sociaal leven, het kan allemaal niet op. Om maar niet te spreken van de stress die daarbij vaak komt kijken. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen over hun grenzen heen gaan, vermoeid en overbelast raken, wat uiteindelijk tot ziekte kan leiden. Goed voelen is belangrijk en heeft hiermee een dubbele betekenis.

Als cliƫnten bij ons in de praktijk komen met klachten, bieden wij in overleg steeds vaker een plan van aanpak aan. Een aantal floatsessies, minstens drie, om er achter te komen of floaten goed voelt en betekenisvol kan zijn voor de klachten. Ook worden combinaties met massage aanbevolen.

Een massage voorafgaand aan het floaten zorgt ervoor dat je reeds volledig ontspannen begint met het floaten. Zeker voor bezoekers die het floaten nog nooit hebben ervaren, is deze combinatie een absolute aanrader. De geest komt eerder tot rust, aangezien de massage dit ontspanningsproces reeds in gang heeft gezet. Tijdens het floaten bereik je dan, mede vanwege de gewichtloosheid en de beperkte prikkeling van zintuigen, een unieke diepe ontspanning. Het geldt ook andersom: het floaten heeft een positieve invloed op uw lichaam, waardoor de effecten van de aansluitende massage vervolgens extra veel positieve invloed hebben op je lichaam en geest.

Hoe groter de ontspanning is, hoe beter het herstelvermogen van het lichaam aan de slag gaat en dus hoe groter het effect is. (Denk maar aan een stevige griep, die met rust het beste geneest).

Als extra voordeel geniet je nog meer van de lente, omdat je zintuigen openstaan.