Kookvideo’s

Etiketten lezen in de supermarkt

Lees jij etiketten op productverpakkingen in de supermarkt of vind je dit tijdrovend en lastig. In onderstaand filmpje leg ik uit hoe je gezonde keuzes kunt maken. Heb je interesse in de supermarkt Safari, dan kan je je opgeven via e-mail info@emerald-mf.nl. Natuurlijk wanneer dit mogelijk is binnen de huidige Corona regelgeving. 

Kookvideo etiketten lezen in de supermarkt met recept havermout cracker

Ontbijfmuffins maken

Speciaal voor jou, ter inspiratie, deel ik deze kookvideo over ontbijtmuffins maken. Het is een snel, makkelijk, lekker, gezond en handig recept. Het is een van mijn favorieten! Nieuwsgierig geworden, kijk dan gauw de kookvideo, ik leg je daarin uit hoe je het kunt maken. Veel bakplezier!

Kookvideo ontbijtmuffins maken

Cacao reepjes maken

Houd jij ook zo van chocolade en is het soms een quilty pleasure, ik heb een gezond alternatief. Maak zelf chocolade reepjes. Het reepje is gemaakt van noten, dadels, cacao en kokosolie. Hij is suikervrij, maar toch heerlijk gezond zoet. Wist je dat rauwe cacao ontzettend gezond is, het zit vol anti oxidanten en is o.a. goed voor hart en bloedvaten, cholesterol verlagend en goed voor de bloeddruk. Ook maakt het gelukstofjes aan zoals serotonine en dopamine. Je kunt de reepjes lang bewaren in de vriezer. Ze zijn favoriet binnen onze praktijk. Ik heb een filmpje gemaakt hoe je ze kunt maken.

Kookvideo cacaoreepjes maken