Zuiver Water

Drink jij leidingwater of heb je liever bronwater uit een fles. Het is een overweging die iedereen natuurlijk zelf maakt. We bestaan voor een groot deel uit water, mannen voor ca. 65% en vrouwen voor ca. 50%. Ook bestaat ons vocht wat we drinken uit ca. 1,5-2 liter water per dag. Daarom vinden wij de kwaliteit van water heel belangrijk en hebben wij gekozen voor gezuiverd water uit de kraan i.p.v. leidingwater. Voorheen was het bronwater uit een flesje, omdat de kwaliteit en de smaak van leidingwater ons tegen stond.  

Zuivering methode

Inmiddels wordt ons  leidingwater uit de kraan gezuiverd op basis van de omgekeerde osmose methode, wat gelijk staat aan de Spa Blauw kwaliteit. Wat zijn de voordelen van gezuiverd leiding water, we noemen ze: 

  • Gezond, lekker en duurzaam stromend zuiver water uit je eigen bron.
  • Compacte apparatuur, neemt weinig ruimte in.
  • Voorraadtank met ruim 5 liter zuiver water
  • Snelle productie van zuiver water
  • Milieu vriendelijk, maakt (plastic) flessen overbodig en scheelt gesjouw met flessen.
  • Duurzaam en kostenbesparend (behoud van o.a. waterkokers, koffie-espresso-apparatuur) ivm geen kalk aanslag
  • Standaard uitgevoerd met luxe roestvrijstalen design tapkraan

Investering

  • Aanschaf Zuiver Waterkraan incl. tank en kraan € 295,=
  • Installatiekosten € 95,=
  • Jaarlijks All-in onderhoud (na 1 jaar) € 95,= 

Met een gezin van 4 personen, haal je je investering (in vergelijking tot flessen bronwater drinken) binnen een jaar eruit.

De hiernaast vermelde foto’s laten de waterkwaliteit zien d.m.v. thee zetten. Wij hebben thuis de proef op de som gedaan (zie middelste foto): we gebruikten dezelfde thee gedurende 24 uur in een kopje gezuiverd leidingwater en ongezuiverd leidingwater. Het verschil is overduidelijk, het kopje licht gekleurde thee is met gezuiverd leidingwater gemaakt, de donkere thee (met veel aanslag) met ongezuiverd leidingwater.

Zuiver-Water-Bewustwordingsavond

Helaas wordt ons leidingwater er niet zuiverder op, de laatste tijd is het veel in de media. Wist je dat je leidingwater zelf kunt zuiveren. Op maandagavond 28 oktober a.s. organiseren wij samen met Aquapeak een Zuiver-Water-Bewustwordingsavond. Karel Thieme van Aquapeak laat d.m.v. testen en meetbare onderzoeken zien hoe het met ons kraanwater is gesteld én hoe het is gesteld met de flessen die wij in de winkel kopen. Hoe zuiver is dat? Daarnaast geeft orthomoleculair geneeskundige Jack van Dijk een presentatie met als thema ‘Zuiver water en onze gezondheid’. Ben je geïnteresseerd of wil je erbij zijn om gewoon eens te luisteren, dan ben je van harte welkom. De toegang is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt. Wie zijn/haar leidingwater en/of ander water meeneemt kan dit tussen 19:30 en 20:00 laten testen.

Locatie: CulturA & Zo
Dorpstraat 7, 2631 CR Nootdorp

Entree is gratis.

Reserveer een plekje en mail naar info@echtzuiverwater.nl

Wij adviseren: “Drink zuiver water uit de kraan om gezond door het leven te gaan”.

Voor meer info klik hier