Bij Emerald Vitaal is het ook mogelijk om workshops te volgen. We hebben een uitgebreid programma. Tijdens deze workshops leer je o.a. over gezonde voeding, worden er proeverijtjes gehouden en ontvang je na afloop de recepten. Idee voor een bedrijfsuitje? Ook mogelijk op locatie. Tevens is het mogelijk massageles te krijgen in de vorm van een workshop. Schrijf je in via ons e-mail adres, bellen mag uiteraard ook.

Programma 

Massage workshop (2 personen)

Tijdstip: 10:00-15:00

zaterdag 9 november

zaterdag 30 november 

Andere data zijn in onderling overleg mogelijk op maandag t/m zaterdag. 

prijs: € 130,= p/p incl. gezonde lunch

 

Beschrijving Massage workshops voor 2 personen

Heb je altijd al willen leren masseren, dan is dit nu je kans! Onder begeleiding van Marco Bukman, gediplomeerd masseur met 12 jaar ervaring leer je op een praktische manier kennis te maken met een ontspanningsmassage waarbij het gaat om de ervaring om aangeraakt te worden en de ervaring om aan te raken en wat dit met je doet.

Na afloop kan je deze massage geven in huiselijke kring aan familieleden en vrienden.

Je gaat leren masseren met de technieken vanuit de klassieke massage. Deze workshop is een laagdrempelige starters workshop met eenvoudig toe te passen handgrepen en technieken en veel strijkingen. Zo kan je je de basis van het masseren eigen maken.

Tijdstip

10:00 uur – 15:00 uur

Programma

De masseur geeft uitleg over de massage en doet de massage voor voor persoon A, terwijl persoon B ontvangt.

Persoon A gaat onder begeleiding van de masseur de massage geven aan persoon B.

Hierna is het mogelijk na te voelen en eventueel na te praten als daar behoefte voor is. Na afloop van deze dag ontvang je een eenvoudige handleiding, zodat je thuis de grepen en de stof gemakkelijk kunt herinneren en toepassen. 

Lunch

Vervolg programma Idem als boven omschreven, maar dan omgekeerd.

Benodigdheden: geen. Handdoeken en olie zijn voor handen. 

Prijs: € 130,= p/p incl. gezonde lunch (home made) 

Extra arrangement: Na afloop is het mogelijk om te floaten, waarbij de ene persoon  45 min. gaat floaten en de ander kan bijkomen van de dag onder het genot van een mini gezonde High Tea, totaalbedrag € 39,50 p/p. 

 

Workshop Vitaal Leven

Tijdstip: 19:30-21:30 uur

dinsdag 12 november 2019

dinsdag 26 november 2019

Prijs: € 35,= p/p

 

Beschrijving workshop Vitaal Leven

Zou jij graag willen weten wat een gezonde leefstijl exact inhoudt, kom dan naar de workshop Vitaal Leven. Judith geeft je informatie over de voedingsrichtlijnen van de Gezondheidsraad en over het organiseren van een eetdagboek, waardoor je je zelf kunt sturen. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht of je voldoende groente en fruit eet (een van de belangrijkste pijlers van de richtlijnen). Voor deze workshop dien je een laptop of ipad mee te nemen. Verder legt zij uit hoe belangrijk beweging is en wat er eenvoudig mogelijk is hier meer mee bezig te zijn. Die avond ontvang je ook foldermateriaal over etiketten lezen, en o.a. de kruidenwijzer met allerlei kruidentips bij verschillende gerechtjes. Tussendoor is er gelegenheid plantaardige gerechtjes te proeven en schenken we koffie en thee. Aan het einde van de avond wordt er desgewenst informatie gegeven over massage en floating als ontspanningsmethodes en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. De kosten bedragen per persoon € 35,=. De avond gaat door bij min. 8 personen. Inschrijven is mogelijk via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Na inschrijving ontvang je een bevestiging incl. betalingsverzoek.   

 

Healthy High Tea

Tijdstip: 15:00-16:30

zondag 24 november 2019

zondag 15 december 2019 (in kerstsfeer) 

prijs: € 35,= p/p

 

Beschrijving Healthy High Tea

Zin in een gezellig (en leerzaam) middagje uit? Wij serveren gezonde taartjes, muffins en andere heerlijke snacks (uiteraard zonder geraffineerde suikers) Alle gerechtjes zijn home made. Daarbij schenken we verse kruiden thee en geeft Judith gezondheidstips. Extraatje: het theewater is gefilterd, waardoor het water zeer zuiver is en de thee extra smaakvol. Inschrijven is mogelijk via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Na inschrijving ontvang je een bevestiging incl. betalingsverzoek. Prijs: € 35,00 p/p. 

  

Proeverij Gezonde Leefstijl 

Tijdstip: 15:00 - 16:30

zondag 17 november 2019

Prijs: € 15,00 p/p

Proeverij Gezonde Leefstijl op locatie: 

dinsdagavond 19 november 2019 en dinsdag 4 februari 2020 (19:30-21:00) bij Yogastudio Esther van Schie, Hankweg 103, Pijnacker.

Aanmelden is mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoon/whatsapp 0654981367

Prijs € 15,00 p/p

Beschrijving Proeverij Gezonde Leefstijl 

Wil je inspiratie op doen voor een gezonde leefstijl, kom dan naar onze proeverij. We serveren gezonde en lekkere hapjes en geven voedingstips. Na afloop sturen we je de recepten toe. Ook mogelijk te houden op locatie. De kosten bedragen € 15,00 persoon. Inschrijven is mogelijk via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na inschrijving ontvang je een bevestiging incl. betalingsverzoek. 

Locatie workshops: Emerald Vitaal, Witmolen 163, Delfgauw

 

 


Emerald Vitaal, 2018. Bezoek ons op Instagram | Facebook | Twitter | Google+