Healthy High Tea

Zin in een gezellig (en leerzaam) middagje uit? Ik serveer gezonde taartjes, muffins en andere heerlijke snacks (uiteraard zonder geraffineerde suikers) Alle gerechtjes zijn home made. Daarbij wordt er verse (kruiden) thee geschonken met gezuiverd water.

prijs: € 25,= p/p

Beschrijving Healthy High Tea

Wil je thuis gezellig mensen uitnodigen onder het genot van een hapje en een drankje, organiseer dan eens een Healthy High Tea. We bezorgen een compleet concept incl servies aan huis. Het bestaat uit vijf zoete hapjes, een soepje en twee belegde finger Sandwiches, alles home made. Het uitgangspunt is lekker&gezond en je wordt volledig ontzorgd! Glutenvrij en zuivelvrij is ook mogelijk. De kosten bedragen € 25,00 p/p, bij een minimaal aantal personen van 4. Uiteraard is het ook mogelijk de High Tea af te halen. Bestel minimaal, 7 dagen van te voren, zodat wij alle gerechtjes in orde kunnen maken. Deze workshop is ook mogelijk in onze praktijk. Max. aantal personen: 12.

De bezorgkosten bedragen € 7,50 (regio Delft, Pijnacker e.o)

Optioneel: Servieskosten € 1,50 p/p. Dit bestaat uit theepotjes, theekopjes (Engels servies), etagères, soepkommetjes, bordjes, bestek.

Data workshops