Kookworkshop muffins maken

Wil je graag leren om gezonde taartjes en snacks te maken, die ook nog heerlijk smaken en meer leren over een gezonde leefstijl, deze combi is vanaf nu mogelijk! We gaan gezellig met elkaar aan de slag. We maken vier mini chocolade muffins en je krijgt uitleg over de principes van een gezonde leefstijl.

prijs: € 22,50 p/p

Beschrijving kookworkshop chocolade muffins maken

Houd je ook zo van chocolade, ik heb een heel gezond en lekker recept dat we samen kunnen maken. We gaan gezellig met elkaar bakken en versieren. Ook wordt er informatie gegeven over een gezonde leefstijl. De groep kan max. 10 personen groot zijn.

Chocolade muffins 

Deze chocolade muffins zijn werkelijk zalig! En bovendien ook nog gezond, wat wil je nog meer. Zonder schuldgevoel chocolade eten, heerlijk als tussendoortje of zelfs een paar bij het ontbijt. Ze zijn gezoet met dadels. De muffins zijn glutenvrij, zuivelvrij en suikervrij. Als je ze eenmaal hebt gemaakt en geproefd, zul je er thuis zeker ook mee aan de slag gaan. Het is altijd leuk om ze uit te delen, heerlijk bij een kopje koffie of thee. En wat handig is, je kunt ze invriezen, zo heb je altijd iets lekkers en gezonds achter de hand. Doe je gezellig mee?

Data workshops