Workshop lekker voor weinig

In 2022 is de gemeente Pijnacker-Nootdorp, in samenwerking met mij gestart met het aanbieden van kookworkshops. De workshops zijn gericht op gezond, lekker en gevarieerd leren koken met een klein budget. 

Het is voor iedereen bedoeld en is ook een aanrader voor mensen die minder te besteden hebben. We merken allemaal dat het leven steeds duurder wordt, de inflatie blijft stijgen. Ook hebben we te maken met hoge energie kosten. Veel mensen komen hierdoor niet of minder goed rond. Hoe is het dan nog mogelijk om met een klein budget gezond, lekker en gevarieerd te eten. En ik kan je zeggen, het is mogelijk! Ook in 2023 mag ik deze workshops weer gaan geven.

Kosten deelname: gratis

 

Beschrijving workshop lekker voor weinig 

In deze workshop geef ik je een aantal slimme tips over o.a. slim kopen en slim koken en geef ik je budgetmenu’s die betaalbaar, lekker én gezond zijn. Hierdoor haal je straks meer uit je boodschappen en ga je besparen. Ook leg ik uit hoe een gezonde keuze een voordelige keuze kan zijn en hoe je energie zuinig kunt koken. Tijdens deze workshops gaan we ook met elkaar twee gezonde voordelige gerechten maken. Klik hier voor een impressie.

Voor maart 2023 heeft de Gemeente Pijnacker een extra thema toegevoegd. Dit gaat over de week van het geld. De gemeente organiseert diverse activiteiten voor mensen met een krappe portemonnee. Daar past mijn workshop ook in. Meer informatie over de week van het geld volgt.

Kom je gezellig meedoen en naar mijn uitleg luisteren? Je bent van harte welkom. Delen van dit bericht is welkom.

 

Data workshops

Impressie workshop  filmpje 2 min. 19